laukarwing 發表於 2024-4-28 09:51:18

Luton vs Everton 4th May, 2024 03:00

再次爭取四連勝!

Forever_Fan 發表於 2024-4-28 10:02:12

其實護級成功後我目光已經望向下季,新班主入主,希望好多野可以撥亂反正,過去十年球會因為伊朗佬的個人喜好,請左太多垃圾領隊,而DoF 就買入太多太多的水貨,又貴又唔掂,希望下季可以買入更多年輕球員,讓更多青訓球員可以接班,係關鍵位置補強,量入為出,花兩三年打造一隊強隊,好過十幾年浮浮沉沉,年年在護級位置掙扎

Jassoo 發表於 2024-4-28 15:13:22

老實説,森林人腳唔錯,今次都因為扣分同上半季前領隊玩野先搞成咁,如果佢地今次護級成功,又齊返腳,下季會係我地護級一大威脅,所以我寧願森林降班,俾分盧頓護級好過

Forever_Fan 發表於 2024-4-28 22:04:21

Jassoo 發表於 2024-4-28 15:13
老實説,森林人腳唔錯,今次都因為扣分同上半季前領隊玩野先搞成咁,如果佢地今次護級成功,又齊返腳,下季 ...
睇來下季你都唔睇好愛隊,下季護級的威脅?我真係希望新一季新班主下有新的DoF,唔好再買水貨球員。領隊我持中立態度,戴治唔算差,但亦唔算好,當然可以睇多季或直接換我都無意見,但買賣球員真係要好好注重,另外量入為出,注重年青球員。

aeroplane602 發表於 2024-4-29 14:44:27

如無意外古耶、高美斯季尾都走人,又慳到兩個高薪一族

Forever_Fan 發表於 2024-4-29 22:40:01

aeroplane602 發表於 2024-4-29 14:44

高美斯如果唔係無人買,佢一早走左啦,佢出哂聲一直都唔想留,愛隊唔係唔想賣,佢人工咁高點甩到手先得架

我呢兩年都希望球會會偏向重用年輕球員和青訓,既可以係人工和轉會費慳左,又可以重新打造隊波,限制較少,只在關鍵位置買人,但係伊朗佬時都無法實行,看由朗奴高文開始的買人策略就知佢唔係行呢套,伊朗佬要即食球員但又老是入水貨,現時只能希望新班主上場真係有新改變,否則年年護級都讓球迷幾無癮

Forever_Fan 發表於 2024-4-29 22:49:25

aeroplane602 發表於 2024-4-29 14:44

Young 人工都唔平,唔知今季約滿續唔續,我就希望唔續而去重用年輕球員,另外holgate人工都唔平,已經連續外借出去,如果唔啱用又有買家就賣走算啦

aeroplane602 發表於 2024-4-30 00:06:23

Holgate臥底黎,護級有功

Forever_Fan 發表於 2024-4-30 22:37:39

老莫傳季尾離開west ham,唔知有無機呢?

Forever_Fan 發表於 2024-5-1 14:57:57

【Now Sports】根據BBC了解,愛華頓已收到買家777 Partners延期支付的1600萬鎊日常營運費用,目前已欠對方高達2億鎊貸款,但這間位於邁阿密的投資基金公司,隨時也自身難保。777 Partners本來在去年9月已同意收購愛華頓94%的股份,但交易未獲得英超賽會批准,因此這間集團在這段期間一直為愛華頓提供營運費用及新球場的興建費。他們原本答應上月會再借出1500萬鎊給拖肥糖,卻遲遲未入帳,直至周二,這筆款項終於抵達球會手中,解決了急切的營運開支。

有指最大原因是777 Partners僱用的英國公關公司,最近已停工,而且該集團旗下的澳洲廉航公司Bonza也在今周停止了營運,而且他們也被追討近2400萬鎊的費用,難免令人擔心這間潛在買家公司的財務狀況。

愛華頓目前已向777 Partners貸款高達2億鎊,但如果對方未來無法完成收購工作,將會進行債務重組。連同777 Partners在內,他們因為興建新球場,已向所有第3方公司借貸高達4億鎊。

:L隨時收購都告吹
頁: [1] 2
查看完整版本: Luton vs Everton 4th May, 2024 03:00