wahton 發表於 2022-10-18 17:07:49

夜場作客卡數

又是一場硬仗

laukarwing 發表於 2022-10-19 13:41:42

同意。希望有分落袋。

ginger 發表於 2022-10-20 10:53:19

進攻直情差到一個點係連傳個波入禁區射波都有困難......班中前場真係得擔笑,幾場都好似中龍都少咁,基本上失波先都係等輸

reedlo16 發表於 2022-10-20 13:12:35

進攻差到一個點,全場幾乎得一球射門仲要唔中龍兼係死球…

我唔知林柏平時教波教咩,成班中場拎住個波好似唔知想點咁。失第一球就係安那那拎住個波好似散步咁慢慢行唔知想點咁,被對面前後一夾又失波,再轉攻搞掂。

無一個球員可以俾到進攻傳球……

然後林柏的調動…又係唔知想掂,換格雷留哥頓真係R晒頭,兩個都沉,但至少格雷製造既機會俾哥頓多,哥頓今場除了搏犯規我諗唔到有咩做過。

換走卡法都可以話佢狀態未得,但你換入MAUPAY搞乜?成場波前面停個波落地踢都難,無波在腳MAUPAY又係得個走周圍走,我情願你換入朗當。

另外,基爾踢了幾場後,穩定性開始下跌,希望只係我睇錯,否則,多啲用下格蘭吧。

ginger 發表於 2022-10-20 14:44:07

真心唔知平時練波練咩,其實鈕入完一球後都hea hea地縮後啲,我地可以全場50%控球但一次射門都做唔到出黎,睇住就係橫傳、橫傳、9傳失,一係就傳後比pigford,大腳踢前踢返比人,講真對獌果場都係靠鵝比神來之筆生波幾場跟本一兩腳似樣射門都冇,點可能嬴到波.....放隊英冠落去進攻都唔至於咁差啦。重點係我地進攻人腳唔至於差到咁,明顯係踢法同部署問題

Mathew 發表於 2022-10-21 17:01:18

下個可能到林栢炒尤

賴殊福特 發表於 2022-10-21 17:05:19

下場主對水晶宮,輸埋林伯就危。
頁: [1]
查看完整版本: 夜場作客卡數