wahton 發表於 2022-5-16 17:43:52

主場對水晶宮

準備迎接可能係球隊英超史上最關鍵一戰....

ginger 發表於 2022-5-17 10:47:42

今場真係當決賽踢,始終我地仲係有主動權嬴就上岸,真係唔希望要拖到最後對阿記,到時實襟爆平安鐘

愛華戰士 發表於 2022-5-17 10:29:30

其實反而現實啲望賓福特殺低列斯;或者望維拉同紐卡素搞惦般尼仲樂觀啲。

barker 發表於 2022-5-17 11:08:40

ginger 發表於 2022-5-17 10:47
今場真係當決賽踢,始終我地仲係有主動權嬴就上岸,真係唔希望要拖到最後對阿記,到時實襟爆平安鐘 ...

我地憑乜可以贏到近況唔錯嘅水晶宮想問 ?

ginger 發表於 2022-5-17 11:12:26

barker 發表於 2022-5-17 11:08

主場囉,同埋水始終等放假,加油支持下啦,唔睇依場下次主場可能係英冠見了...

barker 發表於 2022-5-17 12:10:36

ginger 發表於 2022-5-17 11:12
主場囉,同埋水始終等放假,加油支持下啦,唔睇依場下次主場可能係英冠見了... ...

我當然知 , 我講左我未到最後都唔會投降 , 其實和波都係唔錯嘅賽果

ginger 發表於 2022-5-17 12:52:43

barker 發表於 2022-5-17 12:10
我當然知 , 我講左我未到最後都唔會投降 , 其實和波都係唔錯嘅賽果

和同輸感覺分別唔太大,最後一場對阿記,阿主場仲要爭第四,我地體力都輸埋,要保一分都唔易

laukarwing 發表於 2022-5-17 13:27:17

barker 發表於 2022-5-17 11:08

除咗符碌,就什麼都沒有。

barker 發表於 2022-5-17 14:27:48

ginger 發表於 2022-5-17 12:52
和同輸感覺分別唔太大,最後一場對阿記,阿主場仲要爭第四,我地體力都輸埋,要保一分都唔易 ...

阿仙奴歐聯資格差唔多可放入雪櫃, spurs 穩贏諾域治

拖肥1878 發表於 2022-5-17 14:38:23

阿仙奴剛兩連敗,你覺得佢哋會响主場比三分我哋,三連敗嚟煞科咁肉酸??咪諗住等般尼列斯失分然後自己護到級,林伯咪再on膠膠諗尼諗去,星期四主場靠自己一定要贏,和都危!!
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 主場對水晶宮