barker 發表於 2021-9-14 14:02:59

kmman 發表於 2021-9-14 13:35
格雷完全估唔到咁大進步,係德甲都唔係必然正選。未來幾場Richy 可以打返最想打嘅中間位,今場睇就一般,...

兩場聯賽之後就要作客曼聯到時先係真正考驗, 希望鴨仔腳趾的 broken 盡快好包

ngkk821 發表於 2021-9-14 15:22:06

昨晚我睇晒全場。
上半場其實對手打得好d,對後半板嘅球隊用三中堅變得保守被動,下半場轉二中堅三中場後,中場優惠明顯。
上年同今年最大分別係,上年打控球在腳,今年有機會就反擊,所以控球率及傳球次數減少,但機會反而多了。
朗當在3-1時才上場,球隊已踢得保守,變得沒有表演機會。
杜古希釋放進攻能力後,開始打番似WATFORD嘅表演。
TOWNSEND嘅傳中及遠射,正正係上一季沒有,買人對正下藥。
今日DCL不在陣,RICHARLISON顯得吃力,也令他發揮唔好。
GRAY不用講,佢嘅速度係愛隊幾年來最需要。
不過想講對手嘅McNeil,有身型,有速度,傳中好,如果下季richarlison走,買佢都係一個好選擇。

aeroplane602 發表於 2021-9-14 19:55:54

冇左冰島臣同james 球隊跑動多好多

Forever_Fan 發表於 2021-9-15 12:20:25

aeroplane602 發表於 2021-9-14 19:55
冇左冰島臣同james 球隊跑動多好多

一直都話冰島係拖慢成隊波節奏嗰個

ginger 發表於 2021-9-16 14:08:08

其實上半場排個on9陣都係西波,只係下半場撥亂反正,坦白講開季暫時都只係應嬴則嬴,未可以點評價肥賓住,當然唐僧同gray係好用又抵。希望儘快拎夠分護級,再搏下盃賽

barker 發表於 2021-9-16 17:53:15

ginger 發表於 2021-9-16 14:08
其實上半場排個on9陣都係西波,只係下半場撥亂反正,坦白講開季暫時都只係應嬴則嬴,未可以點評價肥賓住, ...

盡快拿夠 40 分係第一目標, 現只差 30 分
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: 主場對般尼