Olihood 發表於 2021-8-28 23:32:17

杜古希今日d波成日就係推多左一腳,明明控定推一腳即刻彈俾隔離係最好,佢係要推多腳落人堆先傳,搞到傳得唔好/攻勢唔順

Olihood 發表於 2021-8-28 23:34:14

barker 發表於 2021-8-28 23:29
愛華頓快簽到李察利臣代替者

佢未必想走喎,睇佢咁想爭射,擺明係想做球隊皇牌,佢去psg地位再低d,佢咪踢得仲唔開心

laukarwing 發表於 2021-8-28 23:37:34

Forever_Fan 發表於 2021-8-28 23:31
DCL被換走,咁就唔好收佢住,等伊禾比企穩先換,伊禾比今季表現係好左

同意,伊禾比個球反擊做得幾好!

Forever_Fan 發表於 2021-8-28 23:37:53

李察今日真係太急躁, 剛剛嗰球唔傳自己射就算,射到唔知去左邊就太急躁了就

Olihood 發表於 2021-8-28 23:39:39

Forever_Fan 發表於 2021-8-28 23:37
李察今日真係太急躁, 剛剛嗰球唔傳自己射就算,射到唔知去左邊就太急躁了就 ...

佢右腳球員,唔會再cup番左腳啦,射都係咁射,ban近柱都合理

reedlo16 發表於 2021-8-28 23:40:14

睇今場白禮頓踢波,好似睇返上季我隊的模樣,就係後場傳左傳右,但無乜人係前面走位配合製造空位、或個人突破,老鼠拉龜,攻極唔入,俾人反擊一下搞掂…

Olihood 發表於 2021-8-28 23:41:57

reedlo16 發表於 2021-8-28 23:40
睇今場白禮頓踢波,好似睇返上季我隊的模樣,就係後場傳左傳右,但無乜人係前面走位配合製造空位、或個人突 ...

呢種迂迴o既踢法唔o岩我地

Forever_Fan 發表於 2021-8-28 23:53:26

估計阿廸達好快就被人炒了,阿仙奴包尾幾耐未見過,今日仲要被曼城炒5球

Forever_Fan 發表於 2021-8-28 23:57:06

完場,贏2球埋單,轉會窗就完,瘀血未走到,新人就來唔到

laukarwing 發表於 2021-8-29 00:00:08

Well done, 1st clean sheet, 1st away win!
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8
查看完整版本: 聯賽第三場作客白禮頓