barker 發表於 2021-8-13 17:44:10

2021/2022 英超球季開鑼戰 vs southampton ( 主場 )

完全無期望, 可能和或輸埋 1-1 1-2

Fuko~ 發表於 2021-8-13 17:57:35

對方都失去主力球員,我覺得贏1:2

barker 發表於 2021-8-13 18:18:00

Fuko~ 發表於 2021-8-13 17:57
對方都失去主力球員,我覺得贏1:2

唔好睇少修咸頓剛從布力般買入的射手 Adam Armstrong

laukarwing 發表於 2021-8-13 19:54:09

希望贏得這場勝利!

barker 發表於 2021-8-13 20:54:44

愛隊有五名球員中左招現正隔離中, 明晚會缺陣

拖肥1878 發表於 2021-8-13 22:35:30

無期望就唔會失望!

ginger 發表於 2021-8-14 14:11:32

天殘地缺,好難有期望,今季有心理準備中下遊浮沉

愛華戰士 發表於 2021-8-14 14:41:44

又唔使睇得太悲觀喎,話晒主場有球迷支持。上場對曼聯熱身又唔可以完全作準,始終無前鋒好影響發揮。正路今場用返個451 陣,阿倫同杜古希中場中,右路有唐辛,當gray 做個攻中,左邊李7, 有新鮮感嘅。至少條中場5個都係肯走肯用波,雖然默契未必夠,但可能有驚喜。

barker 發表於 2021-8-14 14:55:48

愛華戰士 發表於 2021-8-14 14:41
又唔使睇得太悲觀喎,話晒主場有球迷支持。上場對曼聯熱身又唔可以完全作準,始終無前鋒好影響發揮。正路今 ...

都話有五位球員隔離中今晚缺陣, 其中一個可能係 Allan

Forever_Fan 發表於 2021-8-14 21:37:15

barker 發表於 2021-8-14 14:55
都話有五位球員隔離中今晚缺陣, 其中一個可能係 Allan

今晚個陣都唔差,allan都有上陣,仲有李察利臣,鴨仔,碧福特,2個新球員都有出,係holgate個位有少少擔心佢俾對面爆。
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 2021/2022 英超球季開鑼戰 vs southampton ( 主場 )