Everton2018 發表於 2021-5-2 06:18:13

barker 發表於 2021-5-2 05:07
仲係比 west ham, 同利狗打少一場 ( 又作客維拉的補賽 ) 望就望今晚利狗同週一晚 west ham 作客一齊輸波, ...

现在巳踢33場得52分,现在联赛積分榜同利記西咸一样都是33場!阿仙奴只要勝出歐霸,就算今屆第四名都無得踢欧联,顺序欧霸只有"2個位",即第四名和第五名。

拖肥1878 發表於 2021-5-2 06:44:59

上星期好彩爆廠後已經講咗

拖肥1878 發表於 2021-5-2 06:46:25

真係講中,真係一星期一膠波

wahton 發表於 2021-5-2 07:13:36

其實KEEP住咁既表現

踢歐洲賽都係SIDE氣

愛華戰士 發表於 2021-5-2 07:36:04

浪費時間,一早起身睇錄播,頭10分鐘不幾中堅交比龍門,已知今場凶多吉少,賀基治派膠前已有一下差啲比人搶甩,仲係唔知衰派多鑊,之後成場波飛黎睇,總之就係禁區不斷亂亂亂。講左無數次,有幾件唔值得再留隊(但人腳所限今場又正選又後備)。唔想潑冷水,不過我作為球迷,踢啲咁嘅波比球迷睇,我唔理你打歐洲賽定爭杯仔,我就唔q 收貨!

barker 發表於 2021-5-2 10:18:54

Everton2018 發表於 2021-5-2 06:18
现在巳踢33場得52分,现在联赛積分榜同利記西咸一样都是33場!阿仙奴只要勝出歐霸,就算今屆第四名都無得 ...

利狗同西咸今晚同聽晚係有聯賽踢

barker 發表於 2021-5-2 10:27:07

下星期日晚作客 west ham 先至係愛隊下季打唔打到歐洲賽的關鍵一戰, 到時占士洛迪古斯同 Doucoure 可以復出, 全隊 FULL Squad

kmman 發表於 2021-5-2 12:51:54

出唔到james 影響好大,應該得返第7 熱刺可爭, 下季唔係踢europa,係一個新賽事叫conference league, 對手係第3級,收益應該唔多。真係踢到再研究

24cheung 發表於 2021-5-2 15:28:25

kmman 發表於 2021-5-2 12:51
出唔到james 影響好大,應該得返第7 熱刺可爭, 下季唔係踢europa,係一個新賽事叫conference league, 對 ...

人哋平時冇左柏豪得勝率其抵,今年我哋輸波真係冇借口

Fuko~ 發表於 2021-5-2 15:50:52

尋晚我禁岩有起身睇左最後個30分鐘。
下半場睇得出係將主動權交俾維拉,驚輸反擊,但自己去做迫搶再打反擊個成功率太低。
最最最主重要係埋門的質素係季初之後跌得太多,特別係李察利臣。
佢幾次走位都好唔差,但往往最後個腳都唔掂,DCL又剩係得頭同湧兩招。
人地都唔係打得特別好,就係個一下半下,你唔入就人地入。點解失個球人地CHOK得禁靚,我地做唔到?
我地冇呢D機會咩又唔係...施古臣個下揀後腳傳後又唔自己黎...
現有人腳或者已經去到盡頭,希望下場真係有埋杜古希,帶動成條中場,減少D攻擊球員防守的時間,專心入佢地GE波。
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 星期六迎戰維拉