wahton 發表於 2021-4-20 00:05:23

ngkk821 發表於 2021-4-17 18:52
隊波真係未夠深度,打歐洲賽隨時護級。之前果幾位買太多太多超低性價比嘅球員了。 ...

歐洲球壇近日突然有翻天覆地變化

我地下年有得打歐聯再非痴人說夢話 :kiss:

Fuko~ 發表於 2021-4-20 00:16:48

wahton 發表於 2021-4-20 00:05
歐洲球壇近日突然有翻天覆地變化

我地下年有得打歐聯再非痴人說夢話...

雖然同我地暫時冇咩關係,大家想唔想愛隊參加歐超聯??
我自己現階段就唔想...冇左呢班強隊,我地少左個目標變強...
加入呢個無升降的歐超聯,只係為左睇名氣而唔係真係睇技術高低...

leonkit 發表於 2021-4-20 09:21:13

Fuko~ 發表於 2021-4-20 00:16
我自己現階段就唔想...冇左呢班強隊,我地少左個目 ...

唔想參加
個佩雷斯仲奸狗過uefa
唔明有咩著數可言 最後都係益佢自己

laukarwing 發表於 2021-4-20 10:05:32

我都唔想愛隊踢歐超聯。現階段應該要想辦法奪得英超聯、英聯盃、英足盃。

Forever_Fan 發表於 2021-4-20 15:01:15

彈地 發表於 2021-4-17 05:10
作為一個老球迷, 經歷過榮光的年代,亦感受過黑暗的時代,從來抱着不離不棄的態度
但現在這一刻,感覺完全被 ...

說真的,愛隊的表現係老莫離開後每況愈下,表現無改善,無善用現有人腳,有錢買人就亂咁買,洗腳唔抹腳,排陣奇奇怪怪,球員缺乏拼勁,該贏唔贏,可以講差不多蹉跎左8年時間,原地踏步都唔講得,而係退步左,球會無錢時成績仲好過有錢的時間,作為95年起的愛隊球迷都有些心淡,我寧願老莫返來教好過好似風火輪咁轉教練,越轉越不濟。

Forever_Fan 發表於 2021-4-20 15:08:45

wahton 發表於 2021-4-20 00:03
彈地兄言重喇, 可能呢場波半夜3點先開波, 冇咩球迷睇亦係正常

其實O個時我都未訓, 不過都冇睇, 因為上場 ...

今季我都有幾場半夜起身睇,但老實講,咁的水準之下的表現,班球員對唔對得住自己的身價? 不要講也令球迷失望。所以今季餘下時間我決定唔會捱夜波。

wahton 發表於 2021-4-20 17:18:31

唔係好明

參加左歐超唔係正正可以對住呢班強隊嗎?

不過老實, 以我地對住英超中下游既表現黎睇

出去都係俾人蹂躪多

barker 發表於 2021-4-20 18:13:01

wahton 發表於 2021-4-20 17:18
唔係好明

參加左歐超唔係正正可以對住呢班強隊嗎?

球會董事局出左聲明

kmman 發表於 2021-4-20 18:24:29

Super league 係糖衣毒藥, 過咗12 月, 中下遊球隊全部hea 踢, 又唔會降班。阿仙奴咁嘅款 一季起碼輸30 場, 長遠都係無晒d 球迷,有$嘅更加有$, 最後得返幾隊玩。完全唔值得支持

barker 發表於 2021-4-20 18:47:59

kmman 發表於 2021-4-20 18:24
Super league 係糖衣毒藥, 過咗12 月, 中下遊球隊全部hea 踢, 又唔會降班。阿仙奴咁嘅款 一季起碼輸30...

咁對愛華頓有乜影响 ?
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 愛華頓主場對熱刺