barker 發表於 2021-3-13 12:16:28

今晚 vs 般尼 ( 主場 )

杜哥利至少要抖8-10 weeks, 占士國際賽後可復出 , 我估愛隊小勝 1-0

ginger 發表於 2021-3-13 12:41:00

今場好似唔多樂觀,冰島未必出到,占士繼續做文員,可能好靠班納特

ngkk821 發表於 2021-3-13 12:44:35

至於杜哥利則有可能提早收咧,安察洛堤表示:「杜哥利有輕微骨折,可能需要養傷八至十個星期,希望他可以趕及在季尾復出。」估唔到咁大獲,希望TD可以頂到佢個位

ngkk821 發表於 2021-3-13 12:46:27

睇echo,安帥想比機會Iwobi打自己最喜歡嘅位置,唔通今場比佢打施古臣個位。。。

reedlo16 發表於 2021-3-13 14:39:45

杜哥利係邊場打傷呢?估唔到咁嚴重…搞乜佢同艾倫輪住傷…好方向諗,至少唔係一齊傷停…唉。

今場對牌面比我們弱(好似)的球隊,又擔心班球員唔識攻…然後被人一下搞掂…

barker 發表於 2021-3-14 00:39:53

陣式 352 後防 : holgate, keane, Godfrey, 中場 : iwobi, allan, tom davies , allan, Digne , 前鋒 : Richarlison, 鴨仔

barker 發表於 2021-3-14 00:49:40

barker 發表於 2021-3-14 00:39
陣式 352 後防 : holgate, keane, Godfrey, 中場 : iwobi, allan, tom davies , allan, Digne , 前鋒 : Ric ...

AG

reedlo16 發表於 2021-3-14 01:55:37

0-2. 真係好既唔中醜既中…

barker 發表於 2021-3-14 01:56:21

無眼再睇落去

Forever_Fan 發表於 2021-3-14 02:12:54

DCL入返球,但咁的表現點爭前4?
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 今晚 vs 般尼 ( 主場 )