barker 發表於 2021-3-8 11:13:59

今晚晚上 ( UK time ) vs 車路士 ( 作客 )

上季安察洛堤返到史丹福橋我地慘敗 0-4 , 今晚在史丹福橋作客都係先求穩守取一分全身而退為目標先, 傷兵方面占士仍然缺陣, 安察洛堤話佢今週末返主場對般尼可復出, 湯戴今場可以打得

kmman 發表於 2021-3-8 15:14:29

競爭對手全勝又拉開了,如果呢場失3分,來回6分,只好保住第5 . 放棄控球希望突擊奏效

ngkk821 發表於 2021-3-8 19:28:21

放鬆d,之前聖誕快車咪又係大戰連場,最後反而是英超最好成績的一隊,所以只要我們打番自己嘅戰術,我相信愛華頓係可以取勝。

barker 發表於 2021-3-8 19:49:03

ngkk821 發表於 2021-3-8 19:28
放鬆d,之前聖誕快車咪又係大戰連場,最後反而是英超最好成績的一隊,所以只要我們打番自己嘅戰術,我相信 ...

今晚作客史丹福橋求一分全身而退係目標

ngkk821 發表於 2021-3-8 20:08:07

估下今晚陣容:4312:Pickford/Holgate, Keane, Godfrey, Digne/Doucoure, TD, Allan/Sigurdsson/Richarlison, DCL,大家有什麼心水陣容呢?

wahton 發表於 2021-3-8 21:33:27

ngkk821 發表於 2021-3-8 20:08
估下今晚陣容:4312:Pickford/Holgate, Keane, Godfrey, Digne/Doucoure, TD, Allan/Sigurdsson/Richarlis ...

我估今晚有可能打3中堅, 先行穩守

barker 發表於 2021-3-9 01:07:04

Doucoure 後備都無

barker 發表於 2021-3-9 01:07:28

4231 陣式

reedlo16 發表於 2021-3-9 02:24:07

今場阿倫打得較吃力。

barker 發表於 2021-3-9 02:32:31

ben godfrey 擺老烏
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 今晚晚上 ( UK time ) vs 車路士 ( 作客 )