reedlo16 發表於 2021-1-30 22:29:57

條中場線真係…慢到…

鬧到無氣了。

jacks66 發表於 2021-1-30 22:30:51

頂,睇親佢都輸

Everton_ 發表於 2021-1-30 22:30:59

繼續賣哂賭神BERNARD
真係好波啊76

拖肥1878 發表於 2021-1-30 22:31:01

屌!兩場主場無燃咗5分,本來失分少過利記,其實可以上到第三,四位,依家無喇屌

愛華戰士 發表於 2021-1-30 22:32:34

事實歸事實,對面個個雖然係好矛,但唔可以否認人地球球都搏晒命搶。今場甸尼發揮令人失望,攻不銳守不穩,領隊要諗下喺面對啲下游搶分份子時用返葛菲填位好過。另外右邊高文同伊禾比又係不知所謂。中場我只能講占士好積極,其他全部唔合格。李察利臣今屆完全唔入局,唔知搞乜

24cheung 發表於 2021-1-30 22:32:56

次次早埸都踢垃圾

拖肥1878 發表於 2021-1-30 22:35:57

其實想講好耐…踢D咁嘅鳩波,真係傑志都可以贏你愛華頓,屌!!

jacks66 發表於 2021-1-30 22:38:17

愛華戰士 發表於 2021-1-30 22:26
仆你個街,紐卡素呢隊波1季就係儲埋踢2場波。就係主場同作客踢愛華頓。波到人到,咁樣會9場不勝? ...

因為lee 場紐卡素,會炒教練,所以個個博命

愛華戰士 發表於 2021-1-30 22:46:43

我想問阿倫其實傷乜傷咁耐?之前好似睇佢係拉傷肌肉,抖左成個月都仲未見復出

愛華戰士 發表於 2021-1-30 22:56:58

愛華頓嘅問題已講到口臭。中場個連系做得非常差。成場波做出黎就係話對方知會左路甸尼猜傳上黎落底傳中。啲form 咁單一係人都識守你啦。唯一一次神來突破就係伊禾比右邊一下假fake 過晒衝到個落底(但又係例牌傳中差到死)。唔係剩係紐卡素,大部份英超隊嘅中場線好多都識得由中路推波入對方禁區。但我地今場三個中場,占士我算,佢欠果下速度,所以佢傾向現身比波,呢個我地都接受,但施格臣又無呢家波,杜古希又係只做入涉果種。咁就明顯人地中場中路防守只需硬淨招乎你地就夠晒。留意下紐卡素,阿米朗,威爾遜,人地就係不斷禁區頂直插入我地禁區嘅
頁: 1 2 [3] 4 5 6
查看完整版本: 週末早場 vs 紐卡素 ( 主場 )