Everton_ 發表於 2020-10-4 00:31:43

豬福特真係場場都有笑料;P;P

Fuko~ 發表於 2020-10-4 00:33:39

大機會簽得成GE GODFREY真係可能救到隊波。下場打3中堅,右邊試下擺NKOUNKOU頂一場。
好彩有個國際賽期過一過冷河!!
又其實衰又衰唔哂我地D球員都係輕傷多...BRATHWAITE下場又可以踢。而且又禁好彩D後備仲未走到...

barker 發表於 2020-10-4 00:35:28

reedlo16 發表於 2020-10-4 00:25
今場米拿又交到貨喎。但後防最重要係穩定,你一場得一場唔得,都死。

何況有個炸彈守門員,真係俾唔到信心 ...

希望 Ben Godfrey 的加盟可減輕後防的壓力 :)

barker 發表於 2020-10-4 00:56:54

Fuko~ 發表於 2020-10-4 00:33
大機會簽得成GE GODFREY真係可能救到隊波。下場打3中堅,右邊試下擺NKOUNKOU頂一場。
好彩有個國際賽期過一 ...

下星期一 deadline day 會不會買曼狗後備門將羅美路 ?

wahton 發表於 2020-10-4 00:59:31

國際賽期真係及時雨

希望到時亞倫, 高美斯, 李察利臣, 高文全部出得返黎踢打比戰

Olihood 發表於 2020-10-4 01:09:32

其實今場Davies踢得好好喎,頂右閘位之前冇交失過波,又有tackle, 臨時頂右閘位又唔好要求踢到高文咁,都有個tackle左個必入球啦。

ginger 發表於 2020-10-4 13:17:08

最緊要3分已袋,今場膠碧又派膠,希望76真係買個龍比多啲壓力膠碧啦。鴨仔真正成材,雖然隻腳把握力弱,不過高波真心唔錯。冰島神踢前一格效果唔錯,真心可以考慮佢或者高美斯兩個唔會爭得遠。今場冇左allan見到防中屏障弱左好多,德夫出黎完全不入流.....下場對隔離街王者猁會係今季最大考驗,踢完應該評估到今年係咪真係有力爭前4

拖肥糖 發表於 2020-10-5 01:18:13

jonjoe後備都無,唉

barker 發表於 2020-10-5 01:44:11

jonjoe 上場聯賽盃傷左呀
頁: 1 2 3 4 5 6 [7]
查看完整版本: 2020-2021 球季#4 白禮頓 ( home )