barker 發表於 2020-10-1 06:25:49

安察洛堤賽後話三位傷勢只係不嚴重

barker 發表於 2020-10-1 06:41:38

週末主場對白禮頓如果 Allan 缺陣可用住 Delph 先, kenny 個位高文復任正選, richarlison 週末應該出得, 幸好踢埋呢週可以休息因為係國際賽期

Forever_Fan 發表於 2020-10-1 07:51:16

barker 發表於 2020-10-1 06:41
週末主場對白禮頓如果 Allan 缺陣可用住 Delph 先, kenny 個位高文復任正選, richarlison 週末應該出得, 幸 ...

國際期我地部份主力可能都係國家隊球員,無得休息

Forever_Fan 發表於 2020-10-1 07:52:55

Everton_ 發表於 2020-10-1 04:35
鴨仔又戴帽 ON FIRE真係唔惹小!

真係神射手,成日戴帽,之前幾位領隊一直都用佢原來係有眼光的

24cheung 發表於 2020-10-1 09:14:29

第1球係堅尼喺後埸靚扭交個長波比鴨仔,鴨仔控射都好正,今季佢兩個好大進步

witzz 發表於 2020-10-1 09:44:22

賓納特呢場都無得踢,安帥睇嚟唔係好鍾意用佢

Forever_Fan 發表於 2020-10-1 10:54:38

24cheung 發表於 2020-10-1 09:14
第1球係堅尼喺後埸靚扭交個長波比鴨仔,鴨仔控射都好正,今季佢兩個好大進步 ...

個下覺得佢唔似英格蘭的前鋒,處理好細膩,佢好多入波追求角度多於硬射靠力度

Forever_Fan 發表於 2020-10-1 10:56:56

witzz 發表於 2020-10-1 09:44
賓納特呢場都無得踢,安帥睇嚟唔係好鍾意用佢

唔係傳要賣佢咩? 轉會窗就來關啦,但清人一個都清唔到,真係搞緊乜? 一隊有32人係乜嘢玩法?

Fuko~ 發表於 2020-10-1 11:12:00

Forever_Fan 發表於 2020-10-1 07:52
真係神射手,成日戴帽,之前幾位領隊一直都用佢原來係有眼光的

百屌成才GE例子...交左禁多年學費終於進入收成期

reedlo16 發表於 2020-10-1 12:21:32

鴨仔以往成日走邊或要係中場搶埋波,上季中段終可以專心係禁區附近等候機會。打返一個中鋒應做的工作。

今場波,佢以往的最大缺點;埋門一腳把握力都見大幅改善,第一球直頭有球星風範,佢真係成才了。
頁: 1 2 [3] 4 5 6
查看完整版本: 聯賽盃第四圈 vs 韋斯咸 ( 主場 ) 02:45