24cheung 發表於 2020-9-19 22:13:13

Jassoo 發表於 2020-9-19 21:57
米高堅尼,上季尾76黎左之後的確好左

早幾年佢拍炸彈威, 搞到佢荒失失。 留下嘅壞印象直到而家, 就算打得差都洗唔到底

Forever_Fan 發表於 2020-9-19 22:29:32

24cheung 發表於 2020-9-19 21:42
米高堅尼今年算係咁,兩場入兩球。佢防守亦唔太差啫。係耶利文尼名大於實,唔值咁高人工 ...

佢防守係ok,只係速度慢,我地的確需要多一個速度快的中堅輪換

Forever_Fan 發表於 2020-9-19 22:31:17

Everton_ 發表於 2020-9-19 21:28
真係要起身走人 仲有施格臣 禾仔 保拿斯 收得返幾多錢就幾多錢
全力扑落去買個高質中堅 ...

賣唔到就借一個速度快的中堅啦,我地唔係無中堅,係傷哂姐

Forever_Fan 發表於 2020-9-19 22:33:15

24cheung 發表於 2020-9-19 22:13
早幾年佢拍炸彈威, 搞到佢荒失失。 留下嘅壞印象直到而家, 就算打得差都洗唔到底 ...
你咁講我即刻唸起廸斯天,由開頭的炸彈變成後防的單天保至尊,當年5m簽返來真係超值

ngkk821 發表於 2020-9-19 23:36:44

正選同後備差好遠,中場是旦一個傷,我只諗起哥頓,另德夫好似已操練。今場早點比主力休息你好事,健康最緊要。睇得出李察好想入波,可惜欠運,一定要快點清人,如果唔係唔洗諗買人。

barker 發表於 2020-9-20 00:00:30

ngkk821 發表於 2020-9-19 23:36
正選同後備差好遠,中場是旦一個傷,我只諗起哥頓,另德夫好似已操練。今場早點比主力休息你好事,健康最緊 ...

咁一様可以做 loan deal 同 free transfer 簽人

reedlo16 發表於 2020-9-20 00:39:11

講起後生中堅…

有無人知道PENNINGTON現怎樣?走了?借了?官網仲有佢個名。

barker 發表於 2020-9-20 02:49:30

下週末作客水晶宫要好小心, 睇住 zaha

Forever_Fan 發表於 2020-9-20 08:53:13

reedlo16 發表於 2020-9-20 00:39
講起後生中堅…

有無人知道PENNINGTON現怎樣?走了?借了?官網仲有佢個名。 ...

明顯安帥無唸過佢係新一季裡面有一席,估計好快出售,佢人工唔高,身價亦低,不難搵到下家

witzz 發表於 2020-9-20 12:22:02

睇左兩場,Gomez打呢而家呢個位都係麻麻地,好多時啲波都唔夠爽。真係想睇下出bernard會唔會好啲。
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9
查看完整版本: 2020-21球季 英超#2 19/09/2020 7:30PM 主場對西布朗