barker 發表於 2015-9-14 15:37:27

EPL 6 19-9-2015 sat 10:00pm Swansea ( away )

作客史雲斯先求一分為目標, 要小心 Andrew Ayew , i tip 1-1

彈地 發表於 2015-9-20 00:17:35

米拉拿斯作為職業球員就算補時剩下一分鐘你就要博,他那腳波根本就係踢人,若比對方韓國仔罰球入咗、你真比人小爆

真.鋼龍馬田 發表於 2015-9-14 16:30:16

作客唔同咁講,1分係合理賽果。1:1。

evertonarteta10 發表於 2015-9-14 16:33:56

史雲斯輸波,今場點都要博3分,1:0

雞爺 發表於 2015-9-14 18:43:54

對隊波有期望果陣就會失望
所以一分收貨

Forever_Fan 發表於 2015-9-14 20:57:33

點都要3分,今年想爭歐洲賽,對非豪門球隊點都要搏 :victory:

賴殊福特 發表於 2015-9-14 21:28:32

keep住勇態, 2:0 小勝

jacks66 發表於 2015-9-14 22:42:10

排返對車仔個陣, 對手都咪話唔驚, 咁多攻擊點, 分分鐘Lukaku今場會多左空位走, 入波機會提高:P

evertonfan1986 發表於 2015-9-14 23:12:59

如果高文唔出得, 未必會用番打車仔個陣
因為KONE 移入中間, 成條右路比高文搞, 到時用石頭打右閘, 出擊力冇甘強, 要靠右翼出波, 可能會用LENNON/DEL BOY, 變左LUKAKU 冇KONE 拉散, 要靠左右突破制造空位
到時預計都係用反擊比較有威脅, 好似作客修仔, 打4141

James_Beatkit 發表於 2015-9-15 09:36:44

依家個陣容可以算係獅唔少變化
加上贏車仔應該打起成班波信心
客勝0-2

evertonarteta10 發表於 2015-9-15 10:31:46

evertonfan1986 發表於 2015-9-14 23:12
如果高文唔出得, 未必會用番打車仔個陣
因為KONE 移入中間, 成條右路比高文搞, 到時用石頭打右閘, 出擊力冇 ...

MORIi話佢仲未有歐洲passport, 我諗佢都需要唔少出場時間, 既然係咁高文唔得就唔好博, 比佢抖好過.
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: EPL 6 19-9-2015 sat 10:00pm Swansea ( away )