niclas 發表於 2015-10-13 13:40:35

遺憾!!錯失啊!

tezsonee 發表於 2015-10-13 21:11:38

史東斯上位其實都係時勢做英雄,
2個中堅傷曬,得佢同艾卡,艾卡又廢到
同家下GALLOWAY一樣,左閘傷曬

相反Shkodran Mustafi個時有成5個中堅,3個當打中堅,重有DUFFY排係佢前面,競爭好激烈
個時個個都睇好DUFFY多過Mustafi

evertonfan1986 發表於 2015-10-13 23:08:59

話時話, Duffy 去左布力般都打得唔差, 今季正選打足, 上季傷左打得一半

Carlson 發表於 2015-10-16 00:12:19

evertonarteta10 發表於 2015-10-13 10:38
老莫今日仲係領隊預計陣容:

howard

仲記得個時Barkley上左一隊但係垃圾時間先有得出 坐多過踢 借完去列斯番黎先慢慢上位

deutschman 發表於 2015-10-16 09:55:04

我又唔覺得梅斯達菲係一個好好o既後衛...
咁樣拎個世界盃係好運多過好波..
出o黎踢o個幾場佢表現都係麻麻....

而隊德國都係八強用番踢開o個個陣先越踢越好..

B-Lai 發表於 2015-10-16 11:24:24

Carlson 發表於 2015-10-16 00:12
仲記得個時Barkley上左一隊但係垃圾時間先有得出 坐多過踢 借完去列斯番黎先慢慢上位 ...

去完leeds都係無乜機會
應該係martinez黎到barkley有得打番中間先慢慢上位

B-Lai 發表於 2015-10-16 11:28:12

tezsonee 發表於 2015-10-13 21:11
史東斯上位其實都係時勢做英雄,
2個中堅傷曬,得佢同艾卡,艾卡又廢到
同家下GALLOWAY一樣,左閘傷曬

stones對祖記話到俾人聽佢係ready先~
galloway上季尾搶左garbutt個正選位都好意外, 但今季真係值得一路正選

Mustafi個時都唔適應.....咁表現唔好, 難上位都應該
但希汀加踢得唔好, moyes都照用......

B-Lai 發表於 2015-10-16 11:28:48

deutschman 發表於 2015-10-16 09:55
我又唔覺得梅斯達菲係一個好好o既後衛...
咁樣拎個世界盃係好運多過好波..
出o黎踢o個幾場佢表現都係麻麻.. ...

咁佢踢森多利亞時有幾場又真係一夫當關嘅
頁: 1 [2]
查看完整版本: 梅斯達非