zzz123000 發表於 2015-9-9 11:03:00

邊度有波衫買??

想問下各位ching邊度有波衫買??:'( THX

evertonarteta10 發表於 2015-9-9 11:19:23

銅鑼灣頂尖球衣, 而家印字仲要係半價.

上facebook打頂尖球衣就揾到.我件今季主場印COLEMAN+23+一對英超章都係$830, 不過主場LAST件L碼比我買左:D

zzz123000 發表於 2015-9-9 11:25:10

THX CHING

evertonarteta10 發表於 2015-9-9 11:31:11

zzz123000 發表於 2015-9-9 11:25
THX CHING

旺角間futbal trend永世都唔入愛華頓, 352同sfalo都冇...如果頂尖冇你碼你唯有上official買.興發我就唔知冇去問:lol

laukarwing 發表於 2015-9-10 16:17:18

Kitroom Sports
旺角亞皆老街24-26號 東方大廈7樓

wahton 發表於 2015-9-10 17:08:38

evertonarteta10 發表於 2015-9-9 11:31
旺角間futbal trend永世都唔入愛華頓, 352同sfalo都冇...如果頂尖冇你碼你唯有上official買.興發我就唔 ...

我好多年前去過futbal trend買左件愛迷訓練tee

百幾蚊著到而家 :) :victory:

James_Beatkit 發表於 2015-9-10 17:40:10

wahton 發表於 2015-9-10 17:08
我好多年前去過futbal trend買左件愛迷訓練tee

百幾蚊著到而家   ...

我件舊版(好似係06-07)都係佢個度買

evertonarteta10 發表於 2015-9-10 17:54:53

我次次去futbal trend都冇:(

反而件6號ARTETA好似係SFALO度買:L , 唔係好記得

再舊D仲有件7號ALEXANDERSSON

James_Beatkit 發表於 2015-9-11 09:53:31

evertonarteta10 發表於 2015-9-10 17:54
我次次去futbal trend都冇

反而件6號ARTETA好似係SFALO度買 , 唔係好記得

呢幾年佢地好似都冇入

wahton 發表於 2015-9-11 17:26:59

evertonarteta10 發表於 2015-9-10 17:54
我次次去futbal trend都冇

反而件6號ARTETA好似係SFALO度買 , 唔係好記得

屎忽奴d野好似好貴:shutup:
頁: [1] 2
查看完整版本: 邊度有波衫買??