evertonarteta10 發表於 2015-9-23 19:32:29

頭6場BARKLEY表現數據

<ahttp://i844.photobucket.com/albums/ab2/brian_ho3/barkley_zpsfhijfoe9.jpg border=0 />

大家點睇? :)

pacopoon24 發表於 2015-9-23 23:25:46

barkley真系進步左好多,至少無咁獨食。不過有時拖慢左進攻節奏,今季體好距!:D

B-Lai 發表於 2015-9-24 09:21:53

隻左q係正式比賽入番波應該係件好事, 頭幾場好多時佢都及番右腳射, 好似對自己隻左腳冇信心
如果2隻腳都做到野, 佢更加難防

其實barkley都仲未係finished product, 而且仲係得21歲......唔多唔少仲有d缺點

laukarwing 發表於 2015-9-24 17:34:21

最理想是將Barkley改造成左右腳都能出波的playmarker。(例如:古天奴,艾歷臣,大衛施華,法比加斯,奧斯爾)

真.鋼龍馬田 發表於 2015-9-24 17:40:33

簡直今季係驚喜,佢越成熟,佢成就越大。講真佢做進攻中場,我覺得一二季後大熟大勇。

希望俾多多機會佢!

B-Lai 發表於 2015-9-24 18:02:05

laukarwing 發表於 2015-9-24 17:34
最理想是將Barkley改造成左右腳都能出波的playmarker。(例如:古天奴,艾歷臣,大衛施華,法比加斯,奧斯爾) ...

佢雙搶程度比呢5個可能仲要好......

evertonarteta10 發表於 2015-9-24 18:04:45

B-Lai 發表於 2015-9-24 18:02
佢雙搶程度比呢5個可能仲要好......

佢仲要比呢5個高(好似有成6尺2), 仲要大隻同快速, 身體優勢同對抗性已經領先

B-Lai 發表於 2015-9-24 18:16:16

evertonarteta10 發表於 2015-9-24 18:04
佢仲要比呢5個高(好似有成6尺2), 仲要大隻同快速, 身體優勢同對抗性已經領先 ...

佢本身有非洲人血統, D肌肉嘅力量強過佢地好正常

Forever_Fan 發表於 2015-9-26 09:51:32

不得不承認今季巴克利進步好大,點解差1季可以差咁遠的:L

真.鋼龍馬田 發表於 2015-9-26 09:54:09

後生仔爆發,好難講,點樣穩陣先係佢最重要課題。但佢真係有球王風範!只要交波都毒再到位。好似大衞斯華咁。就無死啦。
頁: [1] 2
查看完整版本: 頭6場BARKLEY表現數據