evertonarteta10 發表於 2015-9-16 11:10:26

新球場

http://www.liverpoolecho.co.uk/n ... ouncement-10063797?

睇黎新球場已經計劃左事在必行, 揾緊sponsor同partner, 球場名會賣出去........

我頂....我唔想聽到: 愛華頓主場大象啤球場:'(

James_Beatkit 發表於 2015-9-16 11:38:46

講就咁講,
但起新球場唔係咁易
經好多關先得
唔洗擔心住

真.鋼龍馬田 發表於 2015-9-16 11:42:56

大象啤俾唔起冠名權的,可以放心!

evertonarteta10 發表於 2015-9-16 12:00:19

題外話: LUKE SHAW琴晚斷腳好恐佈??D人話到喊咁滯, 又話職業生涯已經完結之類

barker 發表於 2015-9-16 13:08:06

咁就用嘉士伯啤喇 10兄:)

Forever_Fan 發表於 2015-9-16 13:20:55

evertonarteta10 發表於 2015-9-16 12:00
題外話: LUKE SHAW琴晚斷腳好恐佈??D人話到喊咁滯, 又話職業生涯已經完結之類 ...

佢重後生,斷腳的球員亦唔止佢一個,一般返賽場無問題,今季肯定玩完,但下季應該無問題 :L

niclas 發表於 2015-9-16 13:45:46

头几年肯定要冠名架! 要稳番D钱番来!

nbd 發表於 2015-9-16 14:10:38

斷腳好慘.. Oviedo Baby到而家都未回復

evertonarteta10 發表於 2015-9-16 19:15:21

O8其實上季打得番, 就練波腳面斷骨又抖過, 好番今季季初又連帶肌肉同LIGAMENT小傷, 前前後後年半, 陰公豬......

可以效發下費蛇, 將一D長傷完既球員落去RESERVE打2-3場....打番起狀態同信心先重回英超會好好多

B-Lai 發表於 2015-9-17 18:36:16

evertonarteta10 發表於 2015-9-16 12:00
題外話: LUKE SHAW琴晚斷腳好恐佈??D人話到喊咁滯, 又話職業生涯已經完結之類 ...

好多斷腳球員都打得番起, 你睇barkley, larsson, ramsey?
但操番fit始終係要一段時間
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 新球場