witzz 發表於 2019-10-19 18:53:46

終於用燒鵝脾代替冰島臣打攻中

witzz 發表於 2019-10-19 18:54:45

又用李察利臣打前,買個前鋒番黎做乜鬼

barker 發表於 2019-10-19 19:48:13

Bernard score 1-0 :)

Fuko~ 發表於 2019-10-19 19:49:27

會唔會太勁?bernard個人表演

Forever_Fan 發表於 2019-10-19 19:51:46

Bernard 為自己救Silva,佢本身 tackle 並不出色,甚至係差,換領隊對佢未必係好事,當然要為自己而戰

witzz 發表於 2019-10-19 19:54:02

用燒鵝脾打攻中,湯戴維斯打中場中,成隊波生晒

Fuko~ 發表於 2019-10-19 20:25:03

Forever_Fan 發表於 2019-10-19 19:51
Bernard 為自己救Silva,佢本身 tackle 並不出色,甚至係差,換領隊對佢未必係好事,當然要為自己而戰 ...

你禁講其實幾唔正確...為唔為自己而戰都好,自己隊波有球員入波點都係好事。
你幾想炒個領隊都好,隊波係嬴波,球迷應該開心先係。領唔領隊都係個BOARD決定。
我唔認為季中炒領隊有咩好...要換一定係季尾換最好,你咪由施華帶到尾,我又唔信差成績會唔換領隊。
更何況BERNARD同DIGNE根本係以前的派拿同拜恩斯組合黎,一個人唔夠勁,兩個夾埋打哂成條左邊。
佢入左球好波,大家開心先係...講到為自己禁利己..就算係現實,你禁樣睇場波有咩癮?

Fuko~ 發表於 2019-10-19 20:26:24

witzz 發表於 2019-10-19 19:54

打法唔同左先係最大原因...中間冇幾乎冇控過場就狂攻。
禁GE攻勢下半場再唔入多球,一有傳球犯錯好易出事。

evertonian95 發表於 2019-10-19 20:27:17

Forever_Fan 發表於 2019-10-19 19:51
Bernard 為自己救Silva,佢本身 tackle 並不出色,甚至係差,換領隊對佢未必係好事,當然要為自己而戰 ...

咁陰謀?

evertonian95 發表於 2019-10-19 20:29:50

witzz 發表於 2019-10-19 19:54

davis此終都係茅一d, 成日領牌
禾仔反而幾好, 希望下半場有得入波
頁: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: 主場扑錘